Votana Elaia » Blog » Θα σε κάνω να με αγαπήσεις

Γιατί μπορώ. Γιατί είμαι γυναίκα. Γιατί είμαι γεννημένη για την αγάπη . Γιατί κάνω μάγια και το ξέρεις και δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτά. Είναι στην φύση μου να κινώ τα νήματά σου, να κατέχω τα μυστικά της λίμπιντό σου, να τραγουδάω το τραγούδι της αποπλάνησης. Θα με αγαπήσεις γιατί είμαι η μοίρα σου, επειδή έτσι αποφάσισα. Κάνε όσα σχέδια θέλεις. Παίξε με όποια γυναίκα θέλεις. Εγώ είμαι το πεπρωμένο σου, γιατί έτσι θέλω. Γιατί ξέρω καλύτερα από εσένα ότι με χρειάζεσαι, εμένα και μόνο εμένα, για να γίνεις ο άνθρωπος που μπορείς.

Με τα μάτια μου

Εσύ νομίζεις ότι σε κοιτάζω. Δεν σε κοιτάζω. Σε υπνωτίζω. Τώρα ακόμα δεν το καταλαβαίνεις. Αλλά σε λίγο δεν θα μπορείς χωρίς την ματιά μου. Θα ψάχνεις στα ματιά μου μέσα να βρεις την ταυτότητά σου, τον εαυτό σου, το νόημα της ζωής σου. Με ρωτάς «τι με κοιτάς έτσι;» – κι εγώ δεν σου λέω «πώς έτσι δηλαδή;», όπως θα έλεγες εσύ που είσαι αθώος. Σε κοιτάω ακόμα περισσότερο, μέχρι να λιώσεις. Και θα λιώσεις.

Με τον έρωτά μου

Με θέλεις αθώα. Με θέλεις δικιά σου. Με θέλεις το βράδυ όταν θα πηγαίνεις για ύπνο και με βλέπεις στα όνειρά σου. Ούτε και ξέρεις πότε έγινε αυτό, ούτε πώς, αλλά το μόνο πράγμα που θέλεις είναι να βυθιστείς μέσα μου. Θα γίνει κι αυτό. Θα γίνει. Και τότε δεν θα μπορείς να πας πουθενά αλλού. Γιατί σε θέλω μόνο για μένα και είμαι γυναίκα. Ξέρω πώς να σε κάνω να μην μπορείς χωρίς το άγγιγμά μου. Εσύ νομίζεις τώρα ότι θα με χορτάσεις, ότι δεν είναι τίποτα, μια πείνα είναι. Όμως, αυτήν την πείνα θα στην κάνω μόνιμη, όσο θα με έχεις τόσο θα σου λείπω.

Με την δύναμή μου

Όλη η κοινωνία και η ιστορία σου λέει ότι είσαι δυνατός . Φτωχούλη μου… Είναι μια παγίδα . Εγώ είμαι η δυνατή. Και η δύναμή μου είναι ότι δεν το ξέρεις. Πας στον πόλεμο για να με υπερασπιστείς, εμένα, το θηλυκό σου. Γεννάω τα παιδιά σου, τα μεγαλώνω, παιδιά που δεν ήθελες καν να κάνεις, γιατί είσαι ο ίδιος ένα αιώνιο παιδί. Αλλά εγώ έχω δουλειά να κάνω. Πρέπει να συνεχίσω το παιχνίδι της ζωής. Και το εργαλείο σε αυτήν την αποστολή είσαι εσύ. Εγώ έχω την δύναμη να σε κάνω κάτι που δεν θέλεις να είσαι, να σε κάνω εργατικό, να σε κάνω πατέρα, να σε κάνω πολεμιστή. Μόνο και μόνο για να αξίζεις τον έρωτά μου θα κάνεις τα πάντα, θα γίνεις αυτό που προορίζεσαι, αυτό που θέλω.

Με την αγάπη μου

Δεν θα σου κάνω μάγια για να σε αφήσω μόνο σου. Σε αγαπάω. Μα σε αγαπάω πάρα πολύ. Σου γελάω αθώα και σου λέω πού θα πάμε να πιούμε ένα ποτό, ενώ καν δεν μου αρέσει να πίνω και δεν το ξέρεις. Θέλω να είμαι μαζί σου, σε αγαπάω σου λέω. Και θα σε έχω. Γιατί η αγάπη μου είναι κάτι πάνω από μένα. Είσαι εσύ που με κάνεις μάγισσα, γητεύτρα, πλανεύτρα. Θα μάθω όλα τα ξόρκια της αγάπης, αγάπη μου.

Πηγή

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση