Votana Elaia » Πρώτη Σελίδα » Λίγα λόγια για μας
Η εταιρεία μας Votana-Elaia.gr – Αναστάσιος Ανατολλίτης, δραστηριοποιείται στο χώρο των μαγικών βοτάνων και των αιθερίων ελαίων, ενώ παράλληλα παρασκευάζει με πολλή αγάπη φίλτρα τύχης, γάμου, επαναφοράς, με συνταγές που υπάρχουν στα γριμόρια πολλών ετών και χάρη στην τεχνογνωσία μας φέρνουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας.
Διαθέτουμε ακόμα μαγικές σκόνες/πούδρες, κεριά ειδικής χρήσης, διαφορετικά για κάθε περίπτωση, με 100% αποτελέσματα και πολλές ακόμη συνταγές πλούτου, τύχης, ξόρκια, φίλτρα υποταγής, δεσίματα.
Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και είμαστε κάτοχοι διπλώματος Χαρτομαντείας και Μέντιουμ από την Πανελλήνια Εταιρία Ψυχικών Ερευνών και Αστρολογίας ‘ Ο ΕΡΜΗΣ‘.
Τα προϊόντα της Votana-Elaia.gr διατίθενται σ΄ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, με συνέπεια, υπευθυνότητα, και κυρίως άμεσα. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε στον τομέα της βοτανολογίας, της βοτανοθεραπείας και της μαγείας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την πελατεία μας, που μας εμπιστεύεται χρόνια.
Θα θέλαμε να μας δώσετε τη χαρά να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας, πιστεύοντας ότι γνωρίζοντάς μας από κοντά, θα αντιληφθείτε και σεις γιατί τόσα χρόνια οι πελάτες μας, μας κρατούν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου.
Με εκτίμηση,
Tάσος Ανατολλίτης

 

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση