Votana Elaia » Blog » Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κάποιο ξόρκι, φίλτρο, εργασία ( Μέρος 2ο)
Διαβάστε το πρώτο μέρος του άρθρου εδώ
Η κάθε μέρα κυβερνάται από έναν πλανήτη. Συνήθως κάνουμε τα ξόρκια μας συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που είναι κατάλληλες για το κάθε ξόρκι, προκειμένου να έχουμε και την εύνοια των πλανητών.

Έτσι λοιπόν:

Η Δευτέρα κυβερνάται από τη Σελήνη. Η Σελήνη επηρεάζει ανάμεσα σε άλλα και τα επαγγελματικά μας. Καλή ημέρα για ξόρκια που έχουν στόχο την προαγωγή ή την εύρεση εργασίας. Προσοχή όχι όμως ξόρκια για να μας έρθουν χρήματα.
Η Τρίτη είναι ημέρα του Άρη. Κατάλληλη για επιθετικά ξόρκια ή για να σταματήσουμε κάποιον από τα να μας κάνει κακό (επίσης για τον ίδιο λόγο κατάλληλο είναι και το Σάββατο) πχ. να παγώσουμε κάποιον ή να σταματήσει κάποιος να μας κάνει κακό. Την Τρίτη δεν κάνουμε ποτέ ερωτικό ξόρκι (μόνο αν το ξόρκι πρέπει να γίνει πολλές συνεχόμενες ημέρες και το έχουμε ξεκινήσει άλλη ημέρα. Μόνο τότε το συνεχίζουμε Τρίτη).
Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή. Πλανήτης της επικοινωνίας. Αν θέλουμε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας πχ. να μας πάρει τηλέφωνο είναι κατάλληλη ημέρα η Τετάρτη.
Πέμπτη, ημέρα του Δία. Κατάλληλη ημέρα για ξόρκια που θα μας φέρουν χρήματα είτε από εργασία πχ. αύξηση, είτε από τυχερό παιχνίδι ή άλλο τρόπο. Δυσμενής ημέρα για ερωτικά ξόρκια.
Παρασκευή, ημέρα της Αφροδίτης Όλα τα ερωτικά ξόρκια ευνοούνται. Επαναφορές, δεσίματα, ξόρκια για νέα σχέση γίνονται αυτή την ημέρα.
Σάββατο, ημέρα του Κρόνου. Ημέρα του τέλους.Σήμερα γίνονται τα δυνατότερα επιθετικά ξόρκια (πχ χωρισμοί, κατάρες κλπ) αλλά και πολλά από τα λυσίματα. Γενικά ότι θέλουμε να διώξουμε από τη ζωή μας το κάνουμε σήμερα είτε είναι άτομο είτε απλώς η αρνητική ενέργεια που διώχνει ένα λύσιμο. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ. Είναι κατάλληλη ημέρα και για ξόρκια επιθετικά που δεν προλάβαμε να κάνουμε την Τρίτη. Προσοχή γιατί είναι πολύ δυνατή ημέρα και άθελά μας μπορεί να προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό από ό,τι φανταζόμαστε σε κάποιον.
Κυριακή, ημέρα του ήλιου. Ευνοϊκή ημέρα για όλα τα θετικά ξόρκια που δεν προλάβαμε να κάνουμε τις προηγούμενες ημέρες (ερωτικά, για χρήματα κλπ).

ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Έρωτα, αγάπη, ομορφιά: Ροζ.
Πάθος, έρωτα: Κόκκινο.
Χρήματα, επιχειρήσεις: Πράσινο, χρυσό.
Υγεία: Γαλάζιο.
Μαύρο: Σύγχιση, απώλεια, διαφωνία, κακία.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ (ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

Κριός: Άσπρο
Ταύρος: Κόκκινο
Δίδυμοι: Κόκκινο
Καρκίνος: Πράσινο
Λέων: Κόκκινο
Παρθένος: Χρυσό
Ζυγός: Μαύρο
Σκορπιός: Καφέ
Τοξότης: Χρυσό
Αιγόκερως: Κόκκινο
Υδροχόος: Μπλε
Ιχθείς: Άσπρο

eggyhsh_epityhiasΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΙΩΝ

Πριν χρησιμοποιήσετε τα κεριά σας, θα πρέπει να τα καθαρίσετε από την ενέργεια των ατόμων που τα έχουν αγγίξει πριν από εσάς. Είναι σημαντικό τα κεριά να φέρουν μόνο τη δική σας ενέργεια.
Μπορείτε να καθαρίσετε τα κεριά σας με λεμόνι, κρασί ή άλλο είδος αλκοόλ, αλατισμένο νερό, καθαρό λάδι καθαριστικό επίπλων (γιατί έχει λεμόνι), νερό που έχετε βράσει φασκόμηλο και βαμβακερό πανί.
Βάλτε τα κεριά σας πάνω σε ενα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα. Αλείψτε με το υγρό και τρίψτε απαλά με το πανί, προσέχοντας να μην τα σπάσετε και αφήστε τα να στεγνώσουν.
Ένας ευκολότερος τρόπος καθαρισμού είναι να περάσετε τα κεριά σας μέσα από καπνό λιβανιού ή φασκόμηλο, όπως και τους λίθους σας.
Διατηρείτε τα κεριά σας σε καλή κατάσταση ώστε να μη λυγίσουν από τη ζέστη. Εάν λυγίσουν είναι καλύτερα να μην τα χρησιμοποιήσετε, γιατί η ενέργεια δε θα κατευθύνεται σωστά.

 


Θέλετε να διαβάζετε περισσότερα σαν κι αυτό;

Γραφτείτε στα Νέα του Votana Elaia !

Αποστέλλουμε ένα Newsletter με Νέα, άρθρα ή προσφορές μας. Δεν σπαμάρουμε και δεν χρησιμοποιούμε την διεύθυνση μέηλ σας για άλλο λόγο.

 

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση