ΦΙΛΤΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – ΑΓΑΠΗΣ

145,00€

Η αυθεντική συνταγή του ελαίου Αφροδίτης και η ισχυρή του δύναμη ξεκινά όταν λίγες σταγόνες από το άρωμά του έρθουν σε επαφή με το σώμα. Η πασίγνωστη ιδιότητά του είναι άμεση αφύπνιση της φλόγας του πάθους του ατόμου που επιθυμούμε.

Περιγραφή Προϊόντος

Παρασκευή, ημέρα της Αφροδίτης. Όλα τα ερωτικά φίλτρα ευνοούνται.

Επαναφορές, δεσίματα,  για νέα σχέση γίνονται αυτή την ημέρα. Ένα από τα ισχυρότερα φίλτρα αγάπης, και ερωτικής έλξης. Το φίλτρο αυτό αποτελεί συχνά απαραίτητο συστατικό για σχεδόν όλες τις διεργασίες που έχουν να κάνουν με αγάπη, έρωτα, έλξη και επαναφορά. Η αυθεντική συνταγή του ελαίου Αφροδίτης και η ισχυρή του δύναμη ξεκινά όταν λίγες σταγόνες από το άρωμά του έρθουν σε επαφή με το σώμα. Η πασίγνωστη ιδιότητά του είναι άμεση αφύπνιση της φλόγας του πάθους του ατόμου που επιθυμούμε.

Φοριέται σε χέρια και σε άλλα  σημεία του σώματος. Μόλις το πάρετε στα χέρια σας πείτε 3 φορές τα παρακάτω λόγια και το φίλτρο είναι στις διαταγές σας:

Σε γέμιση φεγγαριού το ξαστρίζουμε τρία βράδια λέγοντας : « Όπως γεμίζει το φεγγάρι έτσι να γεμίσει από αγάπη και η καρδιά του τάδε γιου της τάδε για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε, όπου και να βρίσκεται να σκέπτεται μόνο εμένα, το στεφάνι μου, το κρεβάτι μου, το δρόμο μου».

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης του φίλτρου θα δείτε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε τι πρέπει να κάνετε. ( Τηλ. επικοινωνίας 210 75 62 833 ή 6978 076 744 ή στείλτε μας μήνυμα, κ. Τάσος )

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz