Votana Elaia » Blog » Βότανα Μαγικά

Γνωρίζετε τις μαγικές ιδιότητες των βοτάνων; Υπάρχουν αρωματικά φυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια σε τελετουργίες. Υπάρχουν αρώματα που ξυπνούν την ψυχική ευαισθητοποίηση, την προσέλκυση της αγάπης, χρήματα, τύχη, βαθαίνουν την πνευματικότητα προστατεύσουν τα σπίτια και πολλά άλλα.
Στα βότανα μπορεί να προστεθεί λιβάνι και έλαια για να αυξήσουν τις ενέργειές τους.

Πολλά βότανα, ρητίνες και μπαχαρικά μπορούν να έχουν ισχυρές επιπτώσεις στην σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση. Τα βότανα σε αυτόν τον κατάλογο προορίζονται για τελετουργική χρήση και δεν προορίζονται για τη θεραπεία τυχόν προβλημάτων υγείας. Θα ήθελα να συστήσω την ιατρική συμβουλή πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν για τους σκοπούς αυτούς.

Βελανίδι

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γοητείες ή ξόρκια για καλή τύχη, προστασία, τη σοφία, και την προσωπική εξουσία.

Κλήθρα

Χρησιμοποιείται για ξόρκια προστασίας και τη μαντεία . Σχετίζεται με τη μουσική και τη μαγεία του καιρού είναι ιερό για Δρυίδες . Μια σφυρίχτρα από κλήθρα δίνει το σφύριγμα του ανέμου.

Αλφάλφα

Χρησιμοποιείται σε ξόρκια που αφορούν την ευημερία και τα χρήματα.

Αμύγδαλο

Σχετίζεται με την σοφία, τα χρήματα, την καρποφορία, και την ευημερία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια ή να καεί ως θυμίαμα για να προσελκύσει την αφθονία. Να είστε προσεκτικοί και να καθορίσετε τον τύπο της αφθονίας που αναζητάτε.

Aloe

Χρησιμοποιείται για την προστασία και την τύχη . Μπορεί να κρεμαστεί στο σπίτι σαν μια γοητεία για να προσελκύσει την τύχη και προστασία για όσους ζουν εκεί. Μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί σε γλάστρες και τοποθετημένες γύρω από το σπίτι να παρέχουν προστασία από ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Κεχριμπάρι

Χρησιμοποιείται για την προστασία από το κακό και για την επιτυχία . Βοηθά να καθαρίσει το μυαλό και να φέρει ευημερία. Καίγεται ως θυμίαμα για να μετατρέψει τη θερμοκρασία από αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια.

Ανεμώνη

Προστασία και επούλωση.

Γλυκάνισο

Χρήση σε ένα μαξιλάρι ύπνου για την πρόληψη από ενοχλητικά όνειρα . Ένα καλό βότανο για να το προσθέσετε στο μπάνιο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία και την περισυλλογή με θυμιάματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα
θυμίαμα κατά την επίκληση του Ερμή ή του Απόλλωνα.

Μήλο

Μερικές φορές θεωρείται η τροφή των θεών. Τα μήλα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές μυθολογίες και είναι δεμένα με τους θεούς της γονιμότητας. Επίσης, θεωρείται η τροφή των νεκρών. Η μηλιά θεωρείται ιερό δέντρο από τους Δρυίδες.

Δάφνη

Φέρνει καλή τύχη, τύχη, τη θεραπεία και την ανακούφιση από το στρες.

Περγαμότο

Χρησιμοποιείται σε ξόρκια και φυλαχτά που αφορούν χρήματα, ευημερία, την προστασία, σταματώντας τις παρεμβολές και βοηθούν τον ξεκούραστο ύπνο.

Μαύρο Πιπέρι

Χρησιμοποιείται σε ξόρκια και φυλαχτά για να εξορίσει την αρνητικότητα και την προστασία από το κακό. Επίσης χρησιμοποιείται σε εξορκισμό.

Θειάφι

Ένα άλλο όνομα για κονιοποιημένο θείο. Χρησιμοποιείται σε ξόρκια και φυλαχτά που διαλύει ή αποτρέπει μια κατάρα / εξάγωνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την δύναμη του εχθρού από πάνω σας.

Κέδρος

Χρήση σε ξόρκια και φυλαχτά για την προώθηση της δύναμη, τα χρήματα, την προστασία, θεραπεία και τον καθαρισμό.

Χαμομήλι

Χρήση σε ξόρκια και φυλαχτά για να φέρει την αγάπη, τη θεραπεία, και τη μείωση του στρες. Πασπαλίζω γύρω από το σπίτι για την προστασία του και να διαλύσει τις κατάρες. Καίγεται ως θυμίαμα για διαλογισμό. Χρησιμοποιείται για τύχη σε τυχερά παιχνίδια και να προσελκύσει τον πλούτο.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα βότανα μας

Πηγή

 

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση