ΦΙΛΤΡΟ ΓΑΜΟΥ

340,00€

Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια και δε βλέπετε την ώρα να παντρευτείτε και να ανοίξετε το δικό σας σπιτικό. Όμως ο καιρός περνά και η επιθυμία σας δεν υλοποιείται. Με σύμμαχό σας το φίλτρο αυτό σύντομα το σχέδιό σας θα πάρει σάρκα και οστά.

Περιγραφή Προϊόντος

Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια και δε βλέπετε την ώρα να παντρευτείτε και να ανοίξετε το δικό σας σπιτικό. Όμως ο καιρός περνά και η επιθυμία σας δεν υλοποιείται. Με σύμμαχό σας το φίλτρο αυτό σύντομα το σχέδιό σας θα πάρει σάρκα και οστά είτε στη ζωή σας υπάρχει ήδη κάποιος σύντροφος με τον οποίο θέλετε να προχωρήσετε επίσημα στη ζωή, είτε όχι.

Κάντε το την ημέρα της πανσελήνου αν είναι Παρασκευή ή την τελευταία Παρασκευή πριν την πανσέληνο σε ώρα Αφροδίτης. Βγείτε έξω και κατευθυνθείτε προς την πανσέληνο και ζητήστε της να το ενεργοποιήσει για να βρείτε αυτόν /αυτήν που ποθείτε. Αν τον /την έχετε βρει τότε πείτε και το όνομά του/της ! Φοριέται στα σημεία του αρώματος.

Φορώντας το κανένας δε θα μπορέσει να αντισταθεί στην ερωτική δύναμή του.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης του φίλτρου θα δείτε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε τι πρέπει να κάνετε. ( Τηλ. επικοινωνίας 210 75 62 833 ή 6978 076 744 ή στείλτε μας μήνυμα, κ. Τάσος )

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν αυτό μπορούν να αφήσουν μια κριτική.