ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ (CALENDULA OFFICINALIS)

14,50€

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Η καλέντουλα χρησιμοποιούνταν στον αρχαίο ελληνικό, ρωμαϊκό, αραβικό και ινδικό πολιτισμό, ως θεραπευτικό βότανο, αλλά και ως συστατικό σε φαγητά και καλλυντικά, ακόμη και σε υφάσματα. Tο λάδι της είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές και κυρίως για τις επουλωτικές του ιδιότητες.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz