ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Ε (VITAMINE E ACETANE OIL)

11,50€

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Το λάδι της βιταμίνης Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο καθώς τονώνει και αναζωογονεί το ώριμο δέρμα.
Η βιταμίνη Ε εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύει τα λιγότερο υγιή κύτταρα και βοηθάει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, στην επούλωση ουλών, των ραγάδων καθώς και των σημαδιών από εγχειρίσεις. Το έλαιο βιταμίνης Ε είναι κατάλληλο για να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος και η ξηροδερμία, μιας και επαναφέρει την υγρασία στην επιδερμίδα μετά από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.
Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz