ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΒΕΡΙΚΟΚΚΟΥ (ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ) (PRUNUS ARMENIACA)

9,40€

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Το έλαιο του βερίκοκου (Apricot Kernel Oil) εξάγεται από τα κουκούτσια του και είναι ένα ακριβό λάδι που χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή καλλυντικών.
Όντας ελαφρύ, διεισδυτικό λάδι, μαλακώνει τα σκληρά δέρματα απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz