ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΑΜΑΜΕΛΙΣ (HAMAMELIS VIGRINIANA)

18,50€

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Το λάδι της αμαμελίδος έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες και αναγκάζει τις πρωτεΐνες να συνενωθούν και να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο προάγει την υγεία του δέρματος και των βλεννογόνων.
Χρησιμοποιείται για τη μείωση της φλόγωσης και του ερεθισμού. Στην βιομηχανία των καλλυντικών η Αμαμελίς χρησιμοποιείται για την παρασκευή προϊόντων ειδικών για τις σακούλες κάτω από τα μάτια για τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος, για τη βελτίωση της υφής και για να θεραπευτούν τυχόν ατέλειες του, όπως πανάδες, μπαλώματα, ακμή. Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της ακμής είναι το ταμπονάρισμα με απόσταγμα αμαμελίδας των σημείων του δέρματος που υποφέρουν από ακμή.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz