ΜΥΡΤΙΛΛΟ (VACCINIUM MYRTILLUS)

6,50€

Οι καρποί του μύρτιλλου περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε ουσίες, που συντελούν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού, όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, C, Ε και β-καροτίνη, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα.

Κατηγορία: . Ετικέτες: , .

Περιγραφή Προϊόντος

Οι καρποί του μύρτιλλου περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε ουσίες, που συντελούν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού, όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, C, Ε και β-καροτίνη, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα κ.α. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν την αντικαρκινική δράση των αντιοξειδωτικών ουσιών του μύρτιλλου, κυρίως στην αναστολή του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων. Η συχνή κατανάλωση μύρτιλλων βοηθά στην αντιγήρανση και στην προστασία από νευροεκφυλιστικές ασθένειες που συνδέονται με τη γήρανση.

Έχει ευεργετικές ιδιότητες για την όραση, την πρόληψη και αντιμετώπιση ουρολοιμώξεων, την πρόληψη αλλεργιών, την καταπολέμηση της κακής χοληστερόλης (LDL) και της αρτηριοσκλήρυνσης, στον έλεγχο της υπέρτασης και στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη. Το αφέψημά του χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της διάρροιας, της δυσπεψίας και της ναυτίας.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.10 oz