Votana Elaia » Blog » Ξόρκια, φίλτρα, εργασίες: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν τα κάνετε ( Μέρος πρώτο )
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Είναι η πιο δυνατή μέρα της γέμισης. Τότε είναι προτιμότερο να γίνονται τα ξόρκια για να φέρουν κάτι καλό στη ζωή μας τα οποία όμως απαιτούν μόνο μια μέρα για να γίνουν.
ΧΑΣΗ: Χάση ονομάζουμε την περίοδο από την επόμενη μέρα της Πανσελήνου μέχρι τη Σκοτεινή Σελήνη, δηλαδή όταν χάνεται το φεγγάρι.
ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ: Για να ξαστρίσουμε τα υλικά μας τα βγάζουμε έξω να τα βλέπει το φεγγάρι. Θα πρέπει να έχει σκοτεινιάσει τελείως! Το ξάστρισμα διαρκεί τουλάχιστον 4 ώρες και τα υλικά πρέπει να μαζευτούν πριν βγει ο ήλιος! Τα υλικά μας τα ξαστρίζουμε και τα μελετάμε με δικά μας λόγια κατά τη διάρκεια του ξαστρίσματος για να ενισχύσουμε την δύναμή τους και να τους δώσουμε ενέργεια.
Για τα ξόρκια που σκοπεύουν να μας φέρουν κάτι καλό, ξαστρίζουμε τις ημέρες που η Σελήνη γεμίζει (γέμιση). Αντίστοιχα στα ξόρκια που κάνουμε για να διώξουμε κάτι, ξαστρίζουμε οταν η Σελήνη αδειάζει (χάση). Συνήθως, το κάθε ξόρκι αναφέρει αν τα υλικά του χρειάζονται ξάστρισμα ή όχι. Επιπλέον το σύνηθες είναι να ξαστρίζουμε 3 βράδια.
40 ΚΥΜΑΤΑ: Όταν το ξόρκι απαιτεί να μαζέψουμε νερό από 40 κύματα, απλώς πηγαίνουμε στη θάλασσα (καλύτερα βράδυ για να μη μας δει κανένας, εκτός αν το ξόρκι λέει κάτι διαφορετικό), ακουμπάμε το στόμιο από ένα μπουκαλάκι στη θάλασσα και μετράμε 40 κυματάκια (δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα κύματα) καθώς μαζεύουμε το νερό. Το ίδιο κανούμε και στην περίπτωση που πρέπει να περάσουμε ένα φυλακτό από 40 κύματα. Βάζουμε το φυλακτό στη θάλασσα και μετράμε 40 κυματάκια. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ενεργοποίησης ή της κάθαρσης ενός φυλακτού (ανάλογα πάντα με το τι προβλέπεται για κάθε φυλακτό).
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ: Ενεργοποιώ ένα φίλτρο σημαίνει ότι ακολουθώ μία διαδικασία (η οποία μπορεί να διαφέρει λίγο από φίλτρο σε φίλτρο) που συνήθως περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξάστρισμα και μελέτημα. Η ενεργοποίηση γίνεται για να υπακούσει το φίλτρο στο άτομο που το χρησιμοποιεί δηλαδή σε εμάς (γι’ αυτό όταν το ενεργοποιούμε λέμε και το όνομά μας) και να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας. Συνδέουμε το φίλτρο δηλαδή με εμάς.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΟΡΚΙ

Συνήθως τα ξόρκια γίνονται βράδυ, εκτός και αν το ξόρκι που κάνουμε απαιτεί κάτι διαφορετικό. Τα ξόρκια για καλό συνήθως γίνονται σε διπλή ώρα πχ 22:00, 24:00
ενώ τα ξόρκια που γίνονται για να διώξουμε κάτι, τα κάνουμε συνήθως σε μονή ώρα πχ 21:00, 23:00.
Εδώ να τονίσω ότι στη μαγεία, η καινούρια μέρα ξεκινά με την ανατολή του ήλιου και όχι μετά τα μεσάνυχτα.
Κάποιες φορές αναφέρουμε ότι τα ξόρκια γίνονται συγκεκριμένη μέρα πχ. τα ερωτικά είναι καλύτερα να τα κάνουμε ημέρα Αφροδίτης που είναι η Παρασκευή.
Η Κυριακή είναι η μέρα του Ήλιου.
Η Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης.
Η Τρίτη είναι η μέρα του Άρη.
Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή.
Η Πέμπτη είναι η μέρα του Δία.
Η Παρασκευή είναι η μέρα της Αφροδίτης.
Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου.

Η συνέχεια του άρθρου μας για τα ξόρκια εδώ

Δείτε όλα τα ξόρκια μας εδώ


Θέλετε να διαβάζετε περισσότερα σαν κι αυτό; Γραφτείτε στα Νέα του Votana Elaia !

Αποστέλλουμε ένα Newsletter με Νέα, άρθρα ή προσφορές μας. Δεν σπαμάρουμε και δεν χρησιμοποιούμε την διεύθυνση μέηλ σας για άλλο λόγο.

 

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση