Votana Elaia » Blog » Οι φάσεις της Σελήνης – Ημέρες Εργασίας στα ξόρκια

Είναι διαφορετικές οι μέρες που λέγονται τα ξόρκια; Η κάθε μέρα έχει διαφορετικό συμβολισμό και διαφορετική δυναμική αφού κυβερνιέται από κάποιον πλανήτη. Έτσι υπάρχει διαφορετική δυνατότητα για κάθε ημέρα δηλαδή για κάθε Πλανήτη. Παρακάτω περιγράφουμε τους πλανήτες που κυβερνούν τις ημέρες και τις μαγικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Κυριακή, Ήλιος

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για τη χαρά, θεραπεία, ελπίδα, αλήθεια, θετική ενέργεια, και τους φίλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει φυλαχτά που θα κάνει έναν άνθρωπο ισχυρό σε όλα τα έργα του.

Δευτέρα, Σελήνη

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για την προστασία στα ταξίδια, διόραση, διαίσθηση, την υγεία του σώματος, για να απαλλαγούμε από τους εχθρούς και άλλα πράγματα κακά ή όντα και την αύξηση του πλούτου.

Τρίτη, Άρης

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για την κατασκευή ενός ισχυρού άνδρα στον πόλεμο. Επίσης καλή για το πάθος, την εμπιστοσύνη, και τη νίκη. Από την αρνητική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει διχόνοια, μίσος, χάος και την αφαίρεση πλούτου, και αξιοπρέπειας.

Τετάρτη, Ερμής

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για την μαντεία, τα όνειρα, την πρόληψη της φτώχειας, καθώς και για την επίτευξη της γνώσης αυτού του κόσμου και του Παγκόσμιου Πνεύματος.

Πέμπτη, Δίας

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για χρήματα, εύνοια, ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, άμβλυνση εχθροτήτων.

Παρασκευή, Αφροδίτη

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για την αγάπη, το πάθος, το σεξ, για λήξη σύγκρουσης, διάλυση μαγικών και προώθηση της ομόνοιας.

Σάββατο, Κρόνος

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για περασμένες ζωές, Ανάκληση, ασθένεια, ή να απαλλαγούμε από αρνητικές ενέργειες και κακές συνήθειες. Επίσης, για την ασφάλεια ενός ατόμου, ισχυρή για να προκαλέσει την επιτυχία των αναφορών. Από την αρνητική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρίξει έναν άνθρωπο από διακρίσεις και να χάσει την αξιοπρέπειά του ή να προκαλέσει χάος και έριδες.

Σχολιάστε

σχόλια

Αφήστε μια απάντηση