ΑΛΟΗ (ALOE VERA) ΤΖΕΛ

7,40€

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Είναι ένα φυτό των ερήμων, που αποθηκεύει την υγρασία υπό ζελατώδη μορφή  στα φρέσκα φύλλα της. Αυτό το ζελατώδες υγρό περιέχει τα πιο πολύτιμα συστατικά για το δέρμα. Περιέχει ένζυμα, πρωτεϊνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που βοηθούν όλες τις λειτουργίες του δέρματος και ενεργοποιούν την αυτοθεραπευτική δύναμη του δέρματος. Βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας στο δέρμα και δραστηριοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Σφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα.

Βοηθάει επίσης στη θεραπεία εγκαυμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία και ενισχύει τις θετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, όταν το μείγμα χρησιμοποιείται για θεραπεία προβλημάτων του δέρματος, όπως ψωρίαση, έκζεμα και δερματικές αλλεργίες.
Η αλόη είναι ιδιαίτερα κατάλληλη σαν βάση για κρέμες προσώπου, που βοηθούν το ξηρό, κουρασμένο και ερεθισμένο δέρμα. Από μόνος του ο χυμός  της αλόης δεν είναι πραγματικό λάδι. Παράγεται με την κοπή φρέσκων φύλλων σε μικρά κομμάτια, που μουσκεύονται σε ένα έλαιο, όπως αμυγδαλέλαιο ή σογιέλαιο και στη συνέχεια σουρώνονται. Συχνά προστίθεται μια μικρή ποσότητα φρέσκου χυμού, που μειώνει κάπως τη δυνατή, συντηρητική δράση του λαδιού. Ο χρόνος ζωής του είναι 8-10 μήνες.

Σχολιάστε

σχόλια

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.00 oz